Kaip įprastai, Kaziuko mugės metu keisis kai kurie viešojo transporto maršrutai ir bus ribojamas transporto eismas. Nuo 2017 m. kovo 2 d. 19 val. iki kovo 6 d. 6 val. draudžiamas transporto eismas Gedimino prospektu, o nuo 2017 m. kovo 3 d. 6 val. iki kovo 6 d. 6 val. – T. Vrublevskio, Šventaragio, Pilies, Didžiąja (ir aplink Rotušės aikštę), Barboros Radvilaitės, Maironio gatvėse ir Aukštaičių gatvės dalyje (tarp Maironio ir Paupio gatvių), Vokiečių gatvės neporinių namų pusėje ir jų prieigose.

Gyvenantieji Senamiestyje nepatogumų beveik nepatirs – gyventojams išduoti leidimai statyti automobilius mokamose automobilių stovėjimo vietose mėlynojoje ir raudonojoje zonose visos Kaziuko mugės metu (nuo kovo 2 d. 19 val. iki kovo 6 d. 6 val.) galios ir kitose vietinės rinkliavos zonose.

Svarbu Labdarių, Odminių gatvių gyventojams

Mugės metu laikinai bus atšaukta vienpusio eismo tvarka Totorių gatvės dalyje tarp Labdarių ir Liejyklos gatvių, ir transporto eismas nuo Liejyklos gatvės į Totorių gatvę bus įleidžiamas tik gyventojų. Labdarių, Odminių gatvių gyventojai privažiuoti galės tik Islandijos, Vilniaus, Liejyklos gatvėmis įvažiuojant į Totorių gatvę link Labdarių, Odminių gatvių.

Svarbu Radvilų, Tilto gatvių gyventojams

Mugės metu įvažiuoti galima bus tik iš Tilto gatvės pusės, išvažiavimas numatytas Radvilų gatve (laikinai pakeičiant vienpusio eismo kryptį) į Žygimantų gatvę.

Svarbu Bokšto gatvių gyventojams

Mugės metu laikinai bus atšaukta vienpusio eismo tvarka Bokšto gatve ir gyventojai galės privažiuoti iš Subačiaus gatvės pusės. Transporto eismas nuo Subačiaus gatvės į Bokšto gatvę bus įleidžiamas tik gyventojų.

Visa vilniečiams ir miesto svečiams svarbi informacija apie Kaziuko mugę teikiama telefonu 8 618 47477.

Informacija apie eismo organizavimo pakeitimus kiekvieną dieną, įskaitant ir poilsio bei šventines d

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją