„Susitikime su „Lietuvos geležinkelių“ vadovais bus kalbama apie permainas, kurios jau įvyko bendrovėje „Lietuvos geležinkeliai“, taip pat premjeras bus supažindintas su planuojamomis permainomis ir įmonės vadovybės veiksmais“, – BNS sakė premjero atstovas spaudai Tomas Beržinskas.

„Lietuvos geležinkelių“ atstovas Mantas Dubauskas BNS teigė, kad premjerui bus pristatyta „Lietuvos geležinkelių“ veikla, vykdomi bei ateityje numatyti pokyčiai.

„Bendrovė pristatys 2016 metų rezultatus ir šių metų prioritetus“, – BNS sakė M. Dubauskas.

Naujuoju susisiekimo ministru pradėjus dirbti Rokui Masiuliui iš „Lietuvos geležinkelių“ vadovo posto pasitraukė ilgametis įmonės vadovas Stasys Dailydka.

Gruodžio viduryje bendrovės vadovu paskirtas Mantas Bartuška, iki tol vadovavęs bendrovei „Klaipėdos nafta“.

Po to iš pareigų atleisti trys „Lietuvos geležinkelių“ generalinio direktoriaus pavaduotojai, pakeistos bendrovės ir jos valdomų antrinių įmonių valdybos, įgyvendinti kiti bendrovės valdymo pokyčiai.

„Lietuvos geležinkeliai“ praėjusiais metais, preliminariais duomenimis, patyrė 1,8 mln. eurų grynųjų nuostolių, kai 2015 metais įmonė buvo uždirbusi 2,776 mln. eurų grynojo pelno.

Bendrovės pajamos per metus sumažėjo 5,1 proc. iki 414,9 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)