Avialinijos pranešė vykdysiančios visus trumpojo nuotolio ir 95 proc. tolimųjų skrydžių bei sieksiančios per dieną atnaujinti visus reisus.

Ketvirtadienį apie tūkstantis "British Airways" darbuotojų atsisakė dirbti, solidarizuodamiesi su šimtais žmonių, kuriuos atleido avialinijų maisto tiekėja Jungtinėse Valstijose.

Trečia pagal dydį Europos avialinijų kompanija "British Airways" buvo priversta atšaukti apie 700 skrydžių iš Heathrow, dėl ko judriausiame tarptautiniame oro uoste kilo chaosas.

"Klientai, nukentėję dėl suirutės, dabar turi patvirtintus bilietus skrydžiams per ateinančias kelias dienas, - teigė kompanijos atstovas spaudai. - Dėl besitęsiančių ginčų maitinimo paslaugos skrydžio metu ir toliau bus ribotos".

Derybos tarp darbuotojų profsąjungų ir "British Airways" skrydžiams maistą tiekiančios bendrovės "Gate Gourmet" sekmadienį nedavė rezultatų. Profsąjungų atstovas spaudai pranešė, kad derybos tęsis pirmadienį.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją