Penktadienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Vilniaus rinktinė gavo informacijos, jog Medininkų pasienio kontrolės punkte laiku nebus užbaigti važiuojamosios kelio dangos remonto darbai.

Juos koordinuoja Pasienio kontrolės punktų direkcija prie Susisiekimo ministerijos.

Padėtį įvertinusi VSAT šį savaitgalį ir pirmadienį skirs pakankamai pareigūnų, vykdysiančių pasienio tikrinimus Medininkų punkte. Pasieniečiai taip pat atliks papildomą srautų stebėseną.

Šių priemonių imamasi atsižvelgus į tai, jog įtakos sklandžiam transporto priemonių ir asmenų judėjimui per valstybės sieną turi ne tik užtrukę infrastruktūros gerinimo darbai, bet ir vadinamasis ilgasis savaitgalis Baltarusijoje.

Pirmadienį šioje šalyje minimos Spalio revoliucijos metinės yra nedarbo diena, tad jau nuo penktadienio vakaro gali padidėti ir atvykstančių į Lietuvą baltarusių srautai.

Penktadienio popietės duomenimis, į Baltarusiją vykstančių transporto priemonių eilių nebuvo.

VSAT rekomenduoja keliaujantiems per valstybės sieną asmenims atidžiai sekti Pasienio kontrolės punktų direkcijos prie Susisiekimo ministerijos skelbiamą informaciją apie eiles ir, esant būtinybei, keisti kelionės maršrutą bei į kaimyninę šalį vykti per Lavoriškių ar Šalčininkų kontrolės punktus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)