Naujasis „Air France“ generalinis direktorius Jeanas-Marcas Janaillacas apie naujausius įmonės planus paskelbė ketvirtadienį, pridurdamas, kad „bendrovė kovoja visais frontais“.

Naujausias „Air France“ padalinys dar neturi pavadinimo, tačiau bendrovė planuoja savo klientams pasiūlyti keliones ekonomine bei verslo klase naujais ir atnaujintais maršrutais.

„Faktinė padėtis – ne pasirinkimas. Privalome ieškoti naujos dinamikos, kad sugrįžtume į pirmaujančias pozicijas savo rinkose“, – sakė Jeanas-Marcas Janaillacas .

Paviešintas verslo planas rodo, kad naujasis „Air France“ vadovas yra pasiryžęs susigrąžinti rinkos dalį po daugelio metų nesėkmių – prarastų darbo vietų ir konfliktų su profsąjungomis.

Tačiau įgulos narių profsąjunga SNPNC išsakė susirūpinimą, esą naujųjų oro linijų personalas neturės tokių pat darbo sąlygų bei lengvatų ir galiausiai „mažesnės sąnaudos“ skaudžiai atsilieps naujųjų oro linijų darbuotojams.

Planuojama, kad naujosios oro linijos iki 2020 metų turės 10 ilgojo nuotolio lėktuvų.

Aviacijos bendrovė „Air France“ buvo įsteigta 1933 metais. Ji įsikūrusi tarptautiniame Paryžiaus Charleso de Gaulle'io oro uoste. Bendras bendrovės darbuotojų skaičius siekia apie 58,5 tūkst. žmonių. 2004 metais „Air France“ susijungė su olandų aviacijos bendrove KLM. Jungtinės įmonės būstinė įsikūrusi Paryžiuje. „Air France- KLM“ atlieka skrydžius į 124 šalis 254 kryptimis.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)