Tačiau iš anksto tikslios valandos bendrovė neskelbė. Prieš 12 val., DELFI fotografo teigimu, degalinėje pigesnių degalų laukė keliasdešimt automobilių, dar po valandos automobilių buvo arti šimto.

Socialiniuose tinkluose vairuotojai piktinasi, kad laukiantys pigesnių degalų užkemša įvažiavimą į degalinę ir norintys tiesiog jų nusipirkti, to negali padaryti. Vėliau socialiniame tinkle bendrovė paskelbė, kad perpus pigiau degalus pardavinės 13-14 val.

Statistikos departamento duomenimis, paskutinį kartą panašios degalų kainos Lietuvoje buvo tik 1998-1999 metais. Tada dyzelinas kainavo apie 1,5 Lt (0,43 Eur), o benzinas – 1,85 Lt (0,54 Eur).
Kaip teigia degalinių tinklo „Stateta“ generalinis direktorius Karolis Stasiukynas, tokia akcija, tai ne tik įvadas į visą spalį truksiantį degalinės gimtadienį, bet ir noras atkreipti dėmesį į daugiau nei 15 metų sukauptą patirtį.

„Vilniuje „Statetos“ vardas girdimas tik pora metų, tačiau norėdami atkreipti dėmesį į tai, kad patirtį kaupiame nuo 1999 metų, nusprendėme, kad galime bent valandai grąžinti visus klientus į tuos laikus, kai „Stateta“ tik kūrėsi ir pasiūlyti suomiškų degalų beveik už tų metų kainas – perpus pigiau, nei kainuoja dabar,“ – teigia K. Stasiukynas.

Benzino, dyzelino ir dujų kainos perpus sumažės penktadienį, vienai valandai. Dyzelino litras kainuos 0,47 Eur, benzino – 0,52 Eur, o dujų – 0,26 Eur. Vienas pirkėjas gali nusipirkti iki 50 litrų pigesnių degalų.

Pasak pranešimo, nuo 1999 m. „Stateta“ išaugo ir šiuo metu įmonės įsteigta degalų kortelė „Stateta Card“, po vienu stogu vienija 58 lietuviško kapitalo degalines, taip galėdama konkuruoti ir su didžiausiais degalinių tinklais Lietuvoje.

„Stateta“ valdo 6 savo vardo degalines Lietuvoje. 2017 m. III ketvirtį bus pastatyta nauja degalinė Kaune, prie greitkelio Vilnius–Klaipėda, kartu su „Statetos“ verslo centru.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)