Vykstantys jau naudojama aplinkkelio atkarpa ir norintys pasukti į Šešuolių gatvę vairuotojai nuo šiol bus nukreipiami nebe į kairę, tačiau kaip įprasta – dešiniąją kelio pusę.

„Po kelių mėnesių trukusių pastangų šiame Vakarinio aplinkkelio III-iojo etapo darbų ruože, nežymiai koreguojame eismą. Iki šiol jau aplinkkeliu vykę vairuotojai prieš pasukdami į Šešuolių gatvę, kelis mėnesius buvo nukreipiami į kairiąją kelio pusę dėl šalia vykdomų naujo kelio įrengimo darbų. Nuo šios savaitės, įrengus naują infrastruktūrą vairuotojai bus nukreipiami kaip įprasta – į dešinę kelio pusę”, – sako Gediminas Turčinskas, AB „Kauno tiltai” Vievio kelių tiesimo aikštelės vadovas.

Šiame aplinkkelio statybos darbų ruože įrengti šiuolaikiški įvažiavimai bei išvažiavimai bus naudojami nuolatos ir reikšmingų eismo pakeitimų šioje atkarpoje visam Vilniui objekto statybos darbų metu jau nebenumatoma.

„Vairuodami kartais keliaujame bemaž automatiškai, mat priprantame prie mums įprastų maršrutų, kuriais vykstame kasdien, galime prarasti budrumą ir sukelti nepatogumų tiek sau, tiek kitiems eismo dalyviams. Dėl to vairuotojus prašome išlikti budriais ir saugiai pratintis prie pakeitimų”, – įspėja Ieva Paliliūnienė, bendrovės „Kauno tiltai” komunikacijos specialistė.

Vilniaus Vakarinio aplinkkelio III-etapo darbų pabaiga projekte numatyta 2017 metų pirmąjį ketvirtį. Vis dėlto, generalinė darbų rangovė, didžiausia kelių infrastruktūros bendrovė Lietuvoje – AB „Kauno tiltai” – kartu su partneriais tikisi eismą aplinkkeliu paleisti dar iki šių metų Kalėdų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)