Skrydžiai į saulėtąją Prancūzijos Rivjerą, dar vadinamą Žydruoju krantu, kurio „sostinė“ Nica, bus vykdomi du kartus per savaitę – trečiadieniais ir sekmadieniais. Aviakompanija skrydžius pradės nuo rugpjūčio 3 dienos.

„Neseniai skelbėme apie naujus skrydžius į Barį ir Reikjaviką, tad labai džiaugiamės galėdami pridėti dar vieną maršrutą augančiame Lietuvos skrydžių tinkle. Nuo šiol mūsų žemų sąnaudų skrydžiai Vilnių sujungs su Nica, tad neabejojame, kad keliautojai įvertins nepamirštamus Prancūzijos Rivjeros vaizdus, kur saulė šviečia visus metus, žavi įspūdingas pajūris bei vietinė virtuvė“, – pranešime spaudai sako „Wizz Air“ komunikacijos vadovas Gabor‘as Vasarhelyi‘as.

„Potencialą oro transportu sujungti Lietuvą ir Pietų Prancūziją matėme jau kurį laiką. Džiugu, kad neužpildytą nišą pastebėjo ir mūsų partneriai – dabar drauge galime pasiūlyti keleiviams dar vieną naują ir patrauklią kryptį iš Vilniaus – Nicą“, – pranešime teigia Lietuvos oro uostų Komercijos direktorė Jūratė Baltrušaitytė.

Su naujausia kryptimi į Prancūziją, iš Lietuvos „Wizz Air“ šiuo metu siūlo 29 maršrutus į 14 šalių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)