Pasak „Avia Solutions Group" vadovo Gedimino Žiemelio, naujojo centro angaras Bankoke jau yra pastatytas. Dabar bendrovė ruošiasi angaro sertifikavimui – apmoko būsimus techninius specialistus ir užsako reikalingą įrangą. Tikimasi, kad angaras jau kitais metais galės aptarnauti lėktuvus, įskaitant „Boeing 737 Next Generation“ ir „Airbus A320“.

„Sprendimas atidaryti dar vieną orlaivių aptarnavimo centrą Azijoje – tai nuoseklus mūsų strateginės plėtros žingsnis. Šiame regione matome ne tik didžiausią augimo potencialą, bet ir palankias sąlygas ilgalaikiams projektams. Tiek vietinės valstybinės institucijos, tiek privatūs partneriai vertina mūsų turimą patirtį, įgytą dirbant su didžiausiais Europos vežėjais, įskaitant „Lufthansa“, „British Airways“, „Air France-KLM“ ir kitas oro linijas", – teigė G. Žiemelis.

Naujas 8500 kv. m. ploto orlaivių centras atsidarys viename didžiausių Azijos oro uostų – tarptautiniame „Don Mueang“ oro uoste, per metus aptarnaujančiame virš 224 tūkstančių skrydžių ir per 30 milijonų keleivių.

Kitas bendrovės orlaivių aptarnavimo centras, įsikūręs didžiausiame Azijos oro uoste – virš 60 mln. keleivių aptarnaujančiame Džakartos „Soekarno Hatta“ tarptautiniame oro uoste – pirmus lėktuvus turėtų priimti jau šį rudenį. Planuojama, kad iki 2017 m. pabaigos Indonezijoje ir Bankoke esančiuose orlaivių aptarnavimo centruose bus sukurta beveik 500 darbo vietų, tiek vietiniams specialistams, tiek ir specialistams iš Lietuvos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)