„Fiat Crysler“ įsipareigoja pagaminti 100 „Chrysler Pacifica“ vienetų ir parūpinti inžinierių, padėsiančių integruoti technologinius sprendimus. Šios dvi bendrovės šį svarbų susitarimą apibūdino kaip pažangiausią iki šiol pasiektą partnerystę tarp Silicio slėnio ir tradicinės automobilių gamintojos.

„Google“ pageidauja papildyti turimų automobilių atsargas, kad galėtų didinti šiuo metu jau vykdomų bandymų keliuose apimtis. „Fiat“ vykdomasis direktorius Sergio Marchionne anksčiau yra išreiškęs abejonių dėl technologijų pramonės poveikio automobilių gamintojams.

S. Marchionne technologijų įmones, žengiančias į automobilių gamybos sektorių, vadino trikdžių keliančiomis įsibrovėlėmis ir abejojo automobilių, kuriuos šios bendrovės galėtų pagaminti, kokybės.
„Galimybė glaudžiai bendradarbiauti su „Fiat“ inžinieriais pagreitins mūsų pastangas vystyti autonominio automobilio projektą, o tai reikš saugesnę aplinką keliuose“, – teigė „Google“ autonominių automobilių projekto vadovas Johnas Krafcikas.

„Google“ informuoja apie planus autonominių automobilių prekybą pradėti 2020 m.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)