Vilniaus miesto savivaldybė skelbimu spaudai pranešė ieškanti naujojo įmonės generalinio direktoriaus.

Skelbime nurodoma, kad kandidatas turi turėti aukštąjį išsilavinimą, ne mažesnę nei 3 metų įmonių valdymo ar vadovavimo ne mažesniam nei 100 darbuotojų kolektyvui patirtį. Kandidatas taip pat turi būti nepriekaištingos reputacijos, mokėti anglų ar kitas užsienio kalbas, atitikti kitus keliamus reikalavimus.

Šiuo metu „Vilniaus viešajam transportui“ laikinai vadovauja Rimantas Markauskas, kuris pakeitė pernai rudenį šio posto netekusį Gintarą Nakutį.

Sausio pradžioje į „Vilniaus viešojo transporto“ valdybą išrinktas buvęs miesto savivaldybės narys ir bendrovės „Teo LT“ vadovas Arūnas Šikšta, audito ir buhalterinių paslaugų bendrovės „Finvista“ direktorius Darius Indriūnas, bendrovės „Linas Agro Group“ veiklos direktorius Gintaras Maželis ir bendrovės „Moller Auto“ vadovas Linas Karlavičius, į ją taip pat perrinktas Vilniaus savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Arvydas Darulis. Įmonės valdybos pirmininku vasario pabaigoje išrinktas A.Šikšta.

„Vilniaus viešasis transportas“ įsteigtas 2011 metais, kai buvo sujungtos bendrovės „Vilniaus autobusai“ ir „Vilniaus troleibusai“.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)