Uždarius sankryžą keisis ir pro ją važiavusio viešojo transporto maršrutų trasos. Prie Lukiškių aikštės esanti autobusų stotelė iš Gedimino prospekto perkeliama į Lukiškių gatvę.

4 maršruto „Centras – Naujoji Vilnia“ autobusai nuo J.Tumo-Vaižganto gatvės nukreipiami į Kražių žiedą Lukiškių gatvėje.

47 maršruto „Centras–Pilaitė“ ir 56 maršruto „Fabijoniškės–Centras“ autobusai nuo Vasario 16-osios gatvės nukreipiami Lukiškių gatve į Kražių žiedą. 53A maršruto „Fabijoniškės–Lukiškės“ autobusai važiuos tik iki Žaliojo tilto.

40 maršruto „Fabijoniškės–Centras“ autobusai nuo Ukmergės gatvės nukreipiami Geležinio Vilko, A.Goštauto gatvėmis, per Žaliąją tiltą, Kalvarijų gatve, Konstitucijos prospektu, Ukmergės gatve, toliau – senąja trasa.

Vilniaus miesto savivaldybė taip pat informuoja, kad dėl Rotušės aikštės rekonstrukcijos iki gruodžio 23 dienos bus draudžiamas transporto eismas Rotušės aikštėje ties Šv.Kazimiero bažnyčia. Transportas, važiuojantis iš Vokiečių gatvės į Savičiaus gatvę, nukreipiamas Didžiosios gatvės dešiniąja puse. Eismo kryptis Etmonų gatvėje keičiama priešinga linkme, paliekant vienpusį eismą iš Didžiosios gatvės.

11 maršruto „Žvėrynas–Užupis–Senamiestis“ autobusai nuo Misionierių stotelės važiuos M.Daukšos, Bazilijonų, Pylimo ir Pamėnkalnio gatvėmis, toliau – senąja trasa. Važiuojant į Užupį šio maršruto autobusų trasa nesikeis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją