Bendrovė informuoja, kad nuo 2016 m. kovo 1 d. (antradienio) keičiasi 2, 40, 56, 59 ir 78 maršrutų autobusų tvarkaraščiai, bei išplečiamas ir viešojo transporto stotelių tinklas.

2 Stotis–Liepkalnio–Vikingų g.–Oro uostas maršruto autobusai kasdien papildomai užsuks link prekybos slėnio „Nordika“, važiuodami tiek iš Stoties, tiek ir iš Oro uosto, bei sustos naujai įrengtoje stotelėje Vikingų slėnis. Atsižvelgiant į pokyčius atitinkamai pakeistas autobusų eismo tvarkaraštis darbo ir poilsio dienomis.

Dėl eismo situacijos vakarinio piko metu keičiamas 40 Fabijoniškės–S.Stanevičiaus g.–Centras autobusų maršruto tvarkaraštis darbo dienomis – tarp 17–18 val.autobusai važiuos dažniau. Taip pat koreguojamas ir 56 autobusų maršruto tvarkaraštis, atsižvelgiant į keleivių srautą vakarinio piko metu.

Dar viena vilniečių laukianti naujovė – 40 Centras–S.Stanevičiaus g.–Fabijoniškės ir 73 Vilkpėdė–Naugarduko g.–Centras–Justiniškės autobusų maršrutuose atsiranda nauja Gynėjų stotelė, esanti Lukiškių gatvėje.

Taip pat numatomi pasikeitimai ir 49 Ateities–Didlaukio–Žalgirio g.–Lazdynai–Bukčiai bei 116 Žvėrynas–Gudelių šilas–Lazdynai–Ungurių g. autobusų maršrutų trasose. Tikimasi, jog perkėlus dabartinę Užutekio stotelę prieš posūkį į Upėtakių g., didesnė dalis keleivių turės galimybę vykti 116 maršruto autobusais.

Kuriantis naujoms gamybos įmonėms Baltosios Vokės gatvėje, 78 Stotis–Eišiškių pl.–Pagiriai maršruto autobusai, ryte ir vakare po vieną reisą, užvažiuos į Baltosios Vokės gatvę bei ir stos naujai įrengtoje Margirio stotelėje (abiem kryptimis).

Tuo tarpu 59 Žvėrynas–Laisvės pr.–Lazdynai–Grigiškės maršruto autobusų eismo tvarkaraštis keisis dėl autobuso reisui skirto laiko korekcijų.

Nauji maršrutų tvarkaraščiai interneto tinklalapyje www.vilniustransport.lt bus paskelbti vasario 24 d. Nuo šios dienos informacija bus atnaujinta ir keičiamų maršrutų stotelėse. Naujai įrengtose stotelėse viešojo transporto priemonės stos nuo kovo 1 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)