Nuo kovo mėn. pabaigos LOT vykdys 3 skrydžius per savaitę. Dėl patogaus skrydžių tvarkaraščio keleiviai turės galimybę keliaudami iš Palangos per Varšuvą pasiekti miestus visame pasaulyje, pasirinkę LOT maršrutus tiek Europoje, tiek Šiaurės Amerikoje ir Azijoje.

„Iki šiol keleiviai, norintys keliauti per Palangą, turėjo ribotą jungiamųjų skrydžių pasirinkimą. Tačiau dabar dėl rytinių LOT skrydžių Lietuvos keleiviai galės suspėti į visus rytinius skrydžius iš Varšuvos į kitus Europos miestus: Londoną, Frankfurtą, Paryžių, Briuselį ir daugelį kitų. Esame įsitikinę, kad LOT gali tapti pagrindine oro linijų bendrove, kurią rinksis tūkstančiai keleivių, nusprendę pradėti savo kelionę Palangoje“, – pranešime spaudai sako Adrian Kubicki, Įmonių komunikacijos direktorius.

Lėktuvas į Varšuvą iš Palangos kils 06.15 val. ryto, o atgal – 22.40 val. ir Palangoje bus 1 val. nakties.

Visi skrydžiai tarp Varšuvos ir Palangos bus vykdomi „Bombardier“ orlaiviais.

DELFI primena, kad šių metų kovo pabaigoje Palangos oro uoste veiklą pradės vykdyti dar „Wizz Air“, kuri tris kartus per savaitę skraidins į Londono Lutono oro uostą.

Vasarą į Lietuvos pajūrį sezoniniam maršrutui Palanga – Maskva ir Palanga-Minskas taip pat sugrįš ir Rusijos oro linijos „Rusline“ ir baltarusių „Belavia“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)