„Ankstesniais metais sostinės oro uoste vaistinė yra veikusi, tad smagu, kad jos paslaugomis keleiviai galės vėl naudotis. Prieš skrydį ne vienas prisimena pamiršęs apsirūpinti kelionėje galėsiančių prireikti medikamentų ar kitų priemonių, kurių ir nuo šiol galės įsigyti vietoje,“ – pranešime sako Lietuvos oro uostų komunikacijos vadovė Indrė Baltrušaitienė.

Šv. Kristoforo vaistinė farmacines paslaugas teikia nuo 1998 metų ir per 17 veiklos metų užsitarnavo stiprios ir patikimos vaistinės reputaciją. Tai vaistinė, kurioje klientai ne aptarnaujami, o jais rūpinamasi.

Šv. Kristoforo vaistinės farmacinės veiklos vadovė Daiva Nedzveckienė teigia, kad personalas lietuvių, anglų arba rusų kalbomis pakonsultuos keleivius

Vaistinė Vilniaus oro uoste veiks nuo 7.00 iki 21.00 valandos.

Vilniaus oro uostas priklauso tris oro vartus Vilniuje, Kaune ir Palangoje jungiančiam Lietuvos oro uostų tinklui. Per 2014 metus jie aptarnavo 3,8 milijono keleivių. Šiuo metu iš Lietuvos oro uostų 17 aviakompanijų reguliariai skraido 67 kryptimis į 54 miestus Europoje ir už jos ribų, o šalies pasiekiamumą dar labiau didina daugiau nei 6 užsakomųjų skrydžių bendrovės.

Tarptautinės oro uostų tarybos (ACI Europe) duomenimis, Lietuvos oro uostai prie Lietuvos BVP 2013-aisiais prisidėjo 2,5 proc.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)