„Tęsdami savo žemų kainų maršrutų pasiūlos plėtrą Lietuvoje, džiaugiamės, galėdami pranešti apie mūsų pirmąjį maršrutą iš Palangos. Tikime, kad tai bus puiki proga vietiniam turizmo sektoriui pritraukti lankytojus iš Jungtinės Karalystės, kviečiant aplankyti populiarų lietuvių pajūrio kurortą prie Baltijos jūros“, – pranešime sako „Wizz Air“ atstovas Daniel‘is de Carvalho.

Naujieji skrydžiai iš Palangos – tai jau 25–asis avialinijų maršrutas iš Lietuvos, kuris, tikimasi, bus gera žinia Palangos miesto gyventojams ir vietinei darbo rinkai. Suplanuotas pradinis sėdimų vietų pajėgumas – 37 tūkst.

„Džiaugiuosi sėkminga ilgų derybų su oro linijomis pabaiga. Skrydžio Palanga–Londonas laukė ne tik šis konkretus Lietuvos kurortas, bet ir visas pajūrio regionas. Dabar ne tik jo gyventojai galės greičiau ir patogiau pasiekti Didžiąją Britaniją, bet ir britai turės galimybę atrasti vaizdingas, bet dar gerai jiems nepažintas mūsų šalies vietas“, – sakė Palangos oro uosto direktorius Marius Gelžinis.

Bilietai iš Palangos naujausia „Wizz Air“ kryptimi jau prekyboje, kainos prasideda nuo 29.99 Eur.

Per 4 metus „Wizz Air“ iš Lietuvos pervežė daugiau nei 2 milijonus keleivių bei išplėtė savo maršrutų tinklą iki 25 tarptautinių žemų kainų maršrutų į 15 skirtingų šalių.

Pranešime rašoma, kad siekdama nuolat gerinti vartotojams teikiamą naudą, kompanija pristatė sėdimų vietų politiką: nuo pavasario skrydžio sėdėjimo vietos lėktuve rezervacijos proceso metu priskiriamos automatiškai.

Pirmenybinio įlaipinimo paslauga keleiviams papildyta galimybe į orlaivio saloną įsinešti papildomą nedidelį asmeninį bagažą/daiktą kartu su rankiniu bagažu. Visuomet orientuota į klientų aptarnavimo gerinimą, „Wizz Air“ taip pat šiais metais pristatė mobiliąją svetainę, naujas kainų kategorijas („Basic Fare“ ir „Plus Fare“) bei supaprastino skrydžių keitimo tvarką, įvesdama fiksuotą mokestį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)