Nuo spalio 24 d. iki lapkričio 1 d. Rokantiškių, Saltoniškių, Karveliškių ir Kairėnų kapinių prieigose šalia autobusų stotelių, apsisukimo žiedų, kapinių įėjimo vartų bus draudžiamas automobilių stovėjimas. Tuo tarpu spalio 31 d., Visų Šventųjų išvakarėse, ir lapkričio 1 d. keisis eismo organizavimas prie Rokantiškių, Saltoniškių, Karveliškių ir Kairėnų kapinių.

Transporto eismas į Rokantiškių kapines iš Stepono Batoro gatvės šeštadienį, spalio 31 d., ir sekmadienį, lapkričio 1 d., bus nukreiptas per Naujosios Vilnios rajoną, A. Kojelavičiaus, Šiaurės, Uosių, Kalno ir Rokantiškių gatvėmis. Automobilius, jeigu jie nekliudo eismui ir nėra automobilių statymą draudžiančių kelio ženklų, bus galima statyti aikštelėse ir kelkraščiuose.

Tuo tarpu Ąžuolyno gatvėje ties Saltoniškių kapinėmis minėtomis dienomis bus draudžiamas transporto eismas. Iš Laisvės prospekto galima bus privažiuoti iki automobilių stovėjimo vietų Viršuliškių gatvėje, o iš Ozo gatvės – iki automobilių stovėjimo aikštelių Ąžuolyno gatvėje.

Eismo organizavimas į Kairėnų kapines keisis tiek spalio 31 d., tiek ir lapkričio 1 d. Automobilių eismas nuo Nemenčinės plento pusės iš Kairėnų gatvės bus nukreiptas apvažiavimu Šilėnų gatve, o nuo Plytinės gatvės link kapinių bus nustatytas vienpusis eismas.

Eismo organizavimas minėtomis dienomis taip pat keisis ir Karveliškių kapinių prieigose. Vykstantys savo transportu į šias kapines per Pilaitės rajoną galės privažiuoti prie kapinių ne pagrindiniu, bet aplinkiniu keliu, esančiu už 1 km nuo pagrindinio įvažiavimo, važiuojant link Sudervės. Siekiant išvengti galimos automobilių spūsties pakeliui į Karveliškių kapines, rekomenduojama automobilius palikti stovėjimo aikštelėje Žvėryne ir kelionę iki kapinių tęsti 63 maršruto autobusu Žvėrynas–Pilaitės pr.–Karveliškės).

Vairuotojai raginami nepalikti automobilių, kurie sudarytų kliūtis ir trukdytų sklandžiam transporto, ypač – viešojo eismui. Tiek spalio 31 d., tiek ir lapkričio 1 d. prie kapinių ir jų apylinkėse patruliuos policijos pajėgos. Todėl eismo dalyviai prašomi būti atidūs, laikytis Kelių eismo taisyklių ir eismo reguliuotojų nurodymų.

SĮ „Susisiekimo paslaugos“ infomuoja, kad spalio 31 – lapkričio 1 d. Vilniaus miesto šviesoforai bus suderinti darbo dienos režimui, taip siekiant sureguliuoti išaugsiančius transporto srautus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją