Autobusai važinės savaitgaliais – naktį iš penktadienio į šeštadienį bei iš šeštadienio į sekmadienį, taip pat prieššventinės dienos naktį.

Iš viso autobusai važinės penkiais maršrutais. Jų tinklas sudarytas taip, jog miesto centre ilgiau užsibuvę galėtų saugiai grįžti į namus tankiausiai apgyvendintuose Vilniaus rajonuose. Tvarkaraščiai suderinti taip, kad visus rajonus būtų galima pasiekti su vienu persėdimu iš vienos transporto priemonės į kitą Vinco Kudirkos aikštės ar Žaliojo tilto stotelėse.

Tikimasi, kad maršrutai bus nenuostolingi ir palengvins susisiekimą naktimis.

Autobusai važiuos nuo 23.30 val. iki 3.00 val., 45-50 minučių intervalu.

Naktiniuose maršrutuose galios tik iš vairuotojo pirktas bilietas, kuris kainuos eurą. Nuolatiniai mėnesiniai bilietai negalios. Visi važinėsiantys autobusai bus nauji, juose siekiant užtikrinti saugumą bus filmuojama. Keleiviai į transporto priemones galės įlipti tik pro priekines duris.

Maršrutai bus: Saulėtekis-Žygimantų g.- Savanorių -Laisvės pr.- Fabijoniškės, Pilaitė-Žvėrynas- Žygimantų g.-Maironio g.- Stotis, Santariškės-Didlaukio-Kalvarijų-Pylimo g.-Stotis-Gerosios Vilties st., Ateities-Žirmūnų-Pylimo g.- Naujininkai, Pašilaičiai-Šeškinė-Konstitucijos per.-Žygimantų g.- Polocko st.