Naująja linija plaukios vienas geriausių bendrovės keltų "Lisco Patria", vienu metu galintis plukdyti 250 keleivių ir 1,7 tūkst. linijinių krovinio metrų, arba 95 vilkikus su puspriekabėmis, pranešė "Lisco Baltic Service".

Kelte įrengtos erdvios kajutės keleiviams, 3 barai, restoranai, sauna, vaikų žaidimo kambarys, sėdimų vietų salonas bei parduotuvė.

Iš pradžių "Lisco Patria" kursuos kartą per savaitę: iš Klaipėdos išvyks šeštadienio pusiaudienį ir tą pačią dieną pasieks Baltijską, kurį palikęs šeštadienio vakarą, sekmadienio rytą vėl atplauks į Klaipėdą, o pirmadienio rytą pasieks Švedijos uostą Karlshamną.

Tikimasi, jog ši linija padės ne tik stiprinti ekonominius, prekybinius ryšius, bet ir turizmo tarp Rusijos, Lietuvos ir Švedijos plėtrą.

LBS grupė pernai uždirbo 17,8 mln. litų audituoto grynojo pelno, iš kurio dividendai nemokėti. LBS grupės įmonių konsoliduoti pardavimai pernai išaugo 21 proc. - nuo 182,5 mln. iki 220,8 mln. litų.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją