Todėl nuo 2015-07-15 5.30 val. iki 2015-07-19 3.00 val. bus uždarytas kelias Klaipėda–Liepoja atkarpoje nuo posūkio į Nemirsetą iki viaduko. Kelio Šiauliai–Palanga bus uždarytas viadukas per kelią Klaipėda–Liepoja, skelbia Palangos savivaldybė

Numatytos apylankos:

1. Važiuojant į Palangą keliu Klaipėda–Liepoja, bus galima atvykti pro Nemirsetą, Klaipėdos pl.

2. Važiuojant nuo Liepojos pusės link Klaipėdos, reikės važiuoti senuoju keliu pro Palangą Klaipėdos plentu, toliau važiuoti link Nemirsetos ir už Nemirsetos įvažiuoti į kelią Klaipėda – Liepoja.

3. Važiuojantiems iš Kretingos į Palangą reikės važiuoti iki viaduko su keliu Klaipėda–Liepoja, toliau vadovautis apylankos ženklais. Važiuojantys iš Palangos į Kretingą, turės važiuoti tuo pačiu keliu kaip važiuojantys iš Kretingos į Palangą.

Visais atvejais vairuotojai turės vadovautis laikinais kelio ženklais, nurodančiais apylankų kryptis.

Renginio metu automobilių statymas kelyje Klaipėda–Liepoja numatytas nuo posūkio į Nemirsetą iki trasos ribų.

Palangos mieste automobilius bus galima statyti vadovaujantis kelio ženklais ir mieste esančiose automobilių stovėjimo aikštelėse.

Prašome vairuotojų vairuoti saugiai, vadovautis kelio ženklais ir policijos pareigūnų patarimais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)