„Nuo praėjusių metų užaugome daugiau nei dvigubai ir manome, kad tai nėra riba. Europos šalių rinkose, kuriose labai aktyviai dirbame, mus vertina ir pasitiki, todėl matome perspektyvas ateinančiais metais augti dar labiau. Galėsime patenkinti vis didėjančias užsakymų apimtis Skandinavijoje ir Vakarų Europos šalyse ir gaminti dar daugiau mažųjų autobusų ir specialaus transporto priemonių“, - teigia bendrovės „Altas komercinis transportas“ generalinis direktorius Edvardas Radzevičius.

Į naują gamyklą bendrovė investavo beveik 3 mln. eurų. Investicijos padės stipriai padidinti gamybos apimtis. Iki šiol turėtose patalpose bendrovė pagamindavo 8 mažuosius autobusus per mėnesį. Nauja gamykla suteiks galimybę gamybos apimtis padidinti iki 30 autobusų per mėnesį.

Prognozuojama, kad padidinus gamybos pajėgumus bendrovė jau kitais metais pardavimo pajamas padidins iki 20 mln. eurų. Investicijos į naują gamyklą turėtų atsipirkti per penkerius metus.

Naujoje gamykloje įrengta autobusų surinkimo linija, dažymo cechas, sėdynių bei reikalingų aksesuarų siuvimo, metalo konstrukcijų, komponentų gamybos ir surinkimo cechai. Tai leidžia maksimaliai sutrumpinti gamybos ciklą ir didinti gamybos apimtis.

Gamybinei bazei pradėjus veikti pilnu pajėgumu, įmonė planuoja papildomai įdarbinti bent 30 specialistų. Šiuo metu bendrovėje dirba 130 įvairaus profilio specialistų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (142)