S. Bartkus dvejus metus dirbo „Air Lituanica“ komercijos direktoriumi, prieš tai – trejus metus užėmė VĮ „Tarptautinis Vilniaus oro uostas“ komercijos departamento direktoriaus pareigas. DELFI primena, kad ši nuostolingai dirbusi bendrovė savo veiklą sustabdė gegužę.

Šalia aviacinės patirties, S. Bartkus taip pat buvo „Statoil“ marketingo vadovu Lietuvoje, o pastaruosius penkerius metus yra išrenkamas Lietuvos Marketingo Asociacijos (LiMA) valdybos pirmininku.

„Mane žavi „Small Planet Airlines“ rezultatai ir ambicijos, todėl džiaugiuosi galėdamas prisijungti prie jauno, veržlaus ir įdomaus kolektyvo, kur galėsiu derinti savo marketingo bei aviacijos patirtį“, – pranešime spaudai sako naujasis „Small Planet Airlines“ marketingo departamento vadovas S. Bartkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)