„Ryanair“ pranešė, kad skrendantiems iš Glazgo Prestviko oro uosto į Ibisą draudžiama įsinešti į lėktuvą alkoholinius gėrimus, informuoja mirror.co.uk.

Kelerius pastaruosius metus šis maršrutas įgijo prastą reputaciją dėl daugybės apgirtusių keleivių.

Pernai rugsėjį buvo paviešintas filmuotas reportažas, kuriame matyti, kaip neblaivūs keleiviai lėktuve šūkauja, keikiasi ir trypia kojomis.

2013 m. dėl neblaivių keleivių sukelto chaoso lėktuve teko nukreipti skrydį į netoli Paryžiaus esantį Bovė oro uostą.

„Ryanair“ pranešė, kad draudimas įsinešti alkoholį į lėktuvą taikomas tik šiam vieninteliam skrydžiui tarp Glazgo ir Ibisos.

Skrendantieji į Ibisą gavo tokio turinio laišką: „Keleiviams draudžiama įsinešti alkoholio į lėktuvą. Visas rankinis bagažas bus tikrinamas prieš įlipant. Oro uosto parduotuvėse ar kitur įsigyti alkoholiniai gėrimai turi būti supakuoti į bagažą, kuris bus nemokamai padėtas į lentyną lėktuve. Bandantys vartoti alkoholį bus išprašyti iš lėktuvo, pinigai nebus grąžinami.“

Laiško pabaigoje pabrėžiama: „Mūsų keleivių bei įgulos patogumas ir saugumas yra mums pirmenybė, netoleruosime nepaklusnaus elgesio.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)