„Šiemet aptarnausime daugiausiai terminalų – jei pirmąjį sezoną 2013-aisiais startavome su dvidešimt keturiais terminalais ir dviem šimtais dviračių, tai šiemet terminalų net trisdešimt septyni, dviračių – trys šimtai. Ši paslauga Vilniaus mieste sulaukė didžiulio populiarumo, – džiaugiasi kompanijos „JCDecaux Lietuva“ generalinė direktorė Žaneta Fomova. – Šiemet išlaikome itin patrauklią sezoninės narystės kainą jaunimui, taip pat, kaip ir pernai, šiemet bus galima įsigyti ir mėnesio narystę.“

Atnaujinti ar įsigyti sistemos vartotojo kortelę jau galima tinklapyje www.cyclocity.lt. 2015-ųjų kainodara: sezoninė narystė kainuos 19,90 eurų (68,71 litus), sezoninė narystė jaunimui (14-26 metai imtinai) – 13,90 eurų (47,99 litai), mėnesio narystė visiems – 3.90 € (13,47 litų), trijų dienų bilietas, kurį galima įsigyti terminale, šį sezoną kainuos 2,90 eurų (10,01 litų).

Oranžinių dviračių žemėlapis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)