„Viskas buvo gerai, o kai liko valanda iki skrydžio, staiga pasirodė informacija, kad jis atšauktas. Taip ir nepavyko išsiaiškinti priežasčių. Nepanašu, kad trukdytų oro sąlygos, nes šiek tiek lynoja, tačiau nesiaučia jokios audros ar kitokia gamtos stichija“, – pasakojo Kopenhagos oro uoste įstrigęs klaipėdietis, kuris norėjo iš Graikijos per Kopenhagą parskristi į Palangą.

Kai Kopenhagos oro uoste pasirodė informacija, kad skrydžiai atšaukti, Palangos oro uostas vis dar skelbė, jog lėktuvas iš Kopenhagos turi nusileisti 00.50 val.

Paskambinus nurodytu Palangos oro uosto informacijos telefonu ir pranešus, jog Kopenhagoje keleiviai informuoti, kad skrydis atšauktas, konsultantas patikino, kad jokių žinių apie pokyčius dar neturi.

Po kurio laiko Palangos oro uosto interneto svetainėje jau pasirodė informacija, kad lėktuvas iš Kopenhagos atvyko, nors dar nebuvo nė vidurnakčio, o galiausiai informacija patikslinta, kad skrydis atšauktas.

„Oro uoste kažkoks košmaras. Atšaukti penki SAS skrydžiai, tarp jų – į Varšuvą, Stokholmą, Palangą. Eilėje laukia koks 1000 žmonių, ką nors sužinoti praktiškai neįmanoma. Galiausiai buvome informuoti, jog skrydžiai tikrai atšaukti ir visi turime keliauti į viešbutį, o iš ryto vėl iš naujo registruotis skrydžiams. Tačiau kada jie bus, dar niekas nepaaiškino. Net neįsivaizduoju, kur mano bagažas, kaip jis tokioje maišatyje pasieks Palangą. Be to, neaišku ir tai, kada pateksiu į viešbutį, nes leidimų jame apsistoti laukia kokio pusės kilometro ilgio eilė“, – piktinosi klaipėdietis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)