Vairuotojai, važiuodami Vilniaus Ukmergės gatve, gali išvysti naują degalinių tinklo prekės ženklą. Netoli „Senukų“ prekybos centro, buvusioje su „Ūkio banko“ akcininku Vladimiru Romanovu sietų degalinių tinklo „Vakoil“ vietoje, įsikūrė degalinė „Stateta“.

„Ūkio banko“ bankroto administratoriaus duomenimis, į naujas rankas jau yra perėjusios keturios buvusios „Vakoil“ degalinės. Jos išnuomotos iki tol, kol bus parduotos.

UAB „Stateta“ generalinis direktorius Karolis Stasiukynas teigė, kad jo įkurta įmonė įsikūrė tik vienoje iš buvusių „Vakoil“ degalinių.

Lietuviško kapitalo degalinių tinklo atstovas teigė, kad planuoja plėstis ir toliau: tiek Vilniuje, tiek Kaune. Kol kas Vilniuje „Stateta“ prekės ženklu pažymėta tik viena degalinė.

K. Stasiukynas prasitarė, kad šiuo metu kaip tik projektuojama nauja degalinė Kaune. Kada prasidės jo statybos, kol kas neaišku.

Įmonės „Stateta“ verslo klientai su specialia nuolaidų kortele degalus gali piltis ir kai kuriose kitų prekių ženklų degalinėse.

Minėto prekės ženklo degalinės be Vilniaus yra įsikūrusios Alytaus rajone (3) ir Marijampolės savivaldybėje (1).

DELFI primena, kad „Vakoil“ tinklo degalinės veikė Kaune, Vilniuje, Marijampolėje, Prienų rajone bei Kalvarijos savivaldybėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (178)