Ir tai nėra tuščias didžiavimasis. Apartamentai šiame laive yra bent 50 proc. didesnį už statistinio amerikiečio namus, rašo „The Business Insider“.

Naujajame laive „The Seven Seas Explorer“ prabanga dvelkia absoliučiai viskas. Visi apartamentai turi savo balkonus, o taip pat daugybę kitokių patogumų. Be to, vieni iš itin didelių apartamentų, kurių plotas siekia maždaug 360 kvadratinių metrų, yra 50 proc. didesni nei vidutinio amerikiečio namas. Naktis vienam žmogui tokiuose apartamentuose kainuos 5000 JAV dolerių.

Tačiau prabanga alsuoja ne tik kambariai. 56 tūkst. tonų sveriančiame kruiziniame laive veiks kazino, biblioteka, trys specializuoti restoranai ir didžiulis pagrindinis valgomasis.

Į pirmąją savo kelionę šis laivas išplauks ateinančių metų liepą. Kompanija pranešė jau rezervuojanti vietas šiai kelionei.

Iš viso laivu galės plaukti tik 750 keleivių. „Regent Seven Seas Cruises“ skelbia, kad keleivių ir aptarnaujančio personalo santykis šiame laive yra didžiausias šiame versle, todėl nė vienas keleivis nepasijus pamirštas.

Laive taip pat įrengta „Apžvalgos salė“, kurios sidabru ir auksu tviskantis interjeras primena filmą „Didysis Getsbis“. Čia taip pat įrengta šokių salė, o kvapą gniaužiančiu vaizdu bus galima mėgautis žvelgiant pro didžiulius langus.

Keleivius linksminsiantis „Constellation Theatre“ teatras dvelkia senojo Holivudo puošnumu. Įvairiais pasirodymais čia bus galima pasimėgauti įsitaisius kabareto stiliaus kėdėje prie nedidelio kokteilinio staliuko, kurį apšvies rankiniu būdu pūsti stiklo šviestuvai. Šiame teatre vyks įvairiausio pobūdžio renginiai – nuo Brodvėjaus stiliaus šou iki kulinarinių demonstracijų.

Po renginio išgerti gardžios kavos puodelį pakvies paprastai pavadina kavinė „The Cafe“. O bibliotekoje bus galima pažaisti stalo žaidimų, paskaityti gerą romaną arba pasiskolinti DVD diską ir pažiūrėti filmą savo apartamentuose.

Plaukiantys „The Seven Seas Explorer“ tikrai nepraalks. Gardžiausių patiekalų bus galima paragauti pagrindiniame valgomajame „Compass Rose“, Italijos rivjeros įkvėptame restorane „La Veranda“ ar kepsnių restorane „Prime 7“.

Visi kambariai laive turi savo balkonus. Tikrai nė vienas keleivis nebus apgyvendintas kambaryje be lango. Prabangiuose apartamentuose yra ne tik miegamasis, bet ir svetainė. O brangiausiuose apartamentuose „Regent Suite“ rasite net du miegamuosius ir svetainę, kurioje yra ne tik baras, bet net telpa fortepijonas. Šiuose apartamentuose taip pat yra savo SPA kambarys su garine pirtimi.
Visas šis malonumas atitinkamai kainuos. Už dvi savaites „Regent Suite“ apartamentuose vienam žmogui teks susimokėti 64881 JAV dolerio.

Pirmoji „The Seven Seas Explorer“ kelionė iš Monte Karlo į Veneciją įvyks 2016 metų liepą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)