Tokiems pavargusiems keliautojams sukurta nauja erdvė oro uoste – privatus kambarys „Napcab“, kuriame galima pailsėti, praneša „Huffington Post“.

Šis išradimas tiks ir tiems, kurie niekada nemėgo oro uostų. Prabangūs „miego kambariai“ įrengti pačiuose terminaluose prie skrydžių vartų, tai maži privatūs kambariai, visiškai pritaikyti tam, kad patogiai pasidėtumėte bagažą, taip pat įrengtos lovos ir maža darbo erdvė. Keleiviai, norėdami pasinaudoti tokio kambario teikiamais privalumais, turės sumokėti banko kortele, liečiamame ekrane pasirinkti kambario numerį, o tuomet mėgautis vieniša palaima, kurios kainos už valandą svyruoja nuo 11 iki 16 eurų.

Keturių kvadratinių metrų kambaryje yra interneto prieiga, patalynė, „Ipod“ stovas, taip pat muzika ir vaizdo įrašai. Taip pat čia įrengtas ir žadintuvas, kuris gali padėti atsikelti ir nepavėluoti į skrydį.

„Napcab“ kambariai kol kas pats paprasčiausias ir greičiausias būdas pailsėti, kol esate įkalintas oro uoste. Šiuo metu šie kambariai veikia Miuncheno oro uoste, tačiau kol kas nekalbama apie „Napcab“ plėtrą. Vis dėlto galima numanyti, kad panašus poilsio oro uoste variantas ateityje tikrai egzistuos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)