Šį rudenį debiutavusį šiemetinėje Frankfurto tarptautinėje automobilių parodoje naujausią "Subaru Impreza WRX STI Prodrive Style" jau kitų metų sausio mėnesio pabaigoje rengiasi pristatyti oficiali "Subaru" atstovybė Lietuvoje "JMA Centras".

Japonijos automobilių gamintojų "Subaru" ir "Isuzu" atstovo bei "Daihatsu" ir "Suzuki" prekybos partnerio Lietuvoje teises turinčios bendrovės "JMA centras" direktoriaus Vykinto Kezio teigimu, šis automoblis yra labiausiai artimas tikram autoralio automobiliui, "Subaru" automobilio prototipui, kuriuo šiemet buvo laimėtas Pasaulio ralio čempionatas.

"Naujausioje "Imprezoje" yra beveik identiška kėbulo bazė, važiuoklė ir variklis automobiliui, kuriuo šiemet buvo laimėtas Pasaulio ralio čempionatas", - tvirtina V.Kezys.

Automobilius, kurių Europai bus pagaminta tik tūkstantis vienetų, įsigyti bus galima nuo kitų metų pradžios - Lietuvoje šis sportinis automobilis debiutuos tuo pat metu kaip ir kitose šalyse bei kainuos 150 tūkstančių litų.

Anot "JMA Centras" vadovo, šis automobilis skirtas tikram sportinio važiavimo mėgėjui, tad masinės prekybos jais nebus.

"Kol kas ketiname pristatyti tik vieną šį automobilį. Tikiu, kad Lietuvoje yra žmonių, galinčių sau leisti mėgautis tikru sportiniu važiavimu", - teigia V.Kezys.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją