75 Pilaitė-Šeškinė-Santariškės maršruto autobusai iš Pilaitės nevažiuos Senosios Pilaitės keliu. Autobusai nuo Vidūno g. važiuos jungiamąja gatve ir Pilaitės pr., toliau - senąja trasa. Autobusai neatvyks į Papilėnų (Vydūno g.) ir Senosios Pilaitės stoteles.

Viešoji įstaiga-kūrybinė dirbtuvė „Beepart“ kartu su Vilniaus miesto savivaldybe primena, kad šviesos festivalio atidarymas įvyks šiandien (spalio 10 d.) 19 val. įrengiant parodomąją meninę Žvėryno tilto apšvietimo instaliaciją ir moderniai apšviečiant Geležinio Vilko tiltą.

Tiltų įžiebimas yra simbolinis startas šviesos festivaliui „Vilnius šviečia“, kuris šeštadienį, spalio 11 d., 19.00 val. sujungs Bernardinų sodą ir Pilaitės šviesos instaliacijų festivalį „Beepositive“.

Eismo dalyviai prašomi būti atidūs, laikytis kelių eismo taisyklių ir eismo reguliuotojų nurodymų.

Šv. Stepono gatvėje šeštadienį bus draudžiamas eismas

Vilniaus miesto savivaldybė informuoja, kad dėl vykdomų elektros tinklų remonto darbų spalio 11 d. nuo 9 val. iki 18 val. bus draudžiamas transporto eismas Šv. Stepono gatvėje ties pastatu Nr.4.

Taip pat informuojame, kad dėl nenumatytų technologinių sprendimų, tęsiami inžinierinių tinklų rekonstrukcijos darbai J. Savickio g. ties pastatu Nr. 9 iki  2014 m. spalio 15 d. Todėl, laikinai bus draudžiamas transporto eismas. Primename, kad įvažiuot į Kražių g. bus galima iš Gedimino pr. per Ankštąją g.

Eismo dalyvių prašome būti atidiems ir laikytis Kelių eismo taisyklių reikalavimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)