Spalvingas automobilių klubų paradas prasidės šeštadienio popietę nuo verslo ir pramogų centro „Forum Palace“. Kiekvienas klubas parade rodys specialiai paruoštą programą ir varžysis dėl geriausio parado ekipažo vardo. Pernai šį titulą pelnęs „Calibra“ klubas šiemet žada daug „triukšmo ir dūmų.“

„Tikrai aktyviai ruošiamės šiam paradui, aš pats netgi išėjau atostogauti“, - pripažino Modestas Abraitis, Lietuvos „Calibra“ klubo atstovas. Klubo nariai savo pasirodymą repetuoja kone kasdien, tačiau, anot M.Abraičio, tai daro ne dėl laimėjimo - jiems tiesiog įdomu dalyvauti.

Aktyviai paradui ruošiasi ir kiti automobilių klubai. Pernai tik per plauką nugalėtojams nusileidęs „Honda“ klubas paradui ruošiasi jau visą mėnesį. „Honda“ klubo atstovė Greta Filipovičiūtė tikino, jog šiemet sieks geriausio parado ekipažo vardo. „Nedalyvautume, jei nesitikėtume laimėti, į paradą mus gena didelis noras aplenkti „Calibra“ klubą“, - sakė ji. Anot G.Filipovičiūtės, šįmet, kaip ir pernai, jų pasirodymas bus susijęs su Japonija. „Liekami ištikimi „Honda“ automobilių gamintojams“, - teigė klubo atstovė.

Parado organizatoriai, automobilių tuningo klubas „TR“, taip pat žada įspūdingą reginį: parado priekyje važiuos naujas „Hansetrailer“ vilkikas, ant kurio bus įrengta mini scena, gros diskžokėjas Sezzy. Ant vilkiko renginio organizatoriai užkels ir porą įspūdingiausių klubo automobilių. „Žinoma, mes patys nesivaržysime dėl „3D stikle“ įsteigtos geriausio parado ekipažo taurės, tačiau juk negalime nusileisti kitiems klubams“, - šypsojosi „TR“ klubo prezidentas Robertas Daskevičius.

Parade dalyvaus ne tik šalies automobilių klubai, bet ir Lietuvos žurnalistų autoklubas. „Džiaugiamės, kad analogų neturintis klubų paradas sulaukė tokio didelio automobilių mėgėjų dėmesio. Šiemet renginyje tikimės išvysti virš pusantro šimto automobilių, kurie išsirikiavę sudarys kilometro ilgio eilę“, - sakė R.Daskevičius.

Automobilių klubų paradas nuo „Forum Palace“ judės Konstitucijos prospektu, Kalvarijų gatve link Žaliojo tilto ir pasuks į Gedimino prospektą. Atrestauruotoje prospekto dalyje klubų paradas stovės apie valandą – nuo 14h. „Visi klubai įspūdingiausią savo pasirodymo dalį ketina pristatyti būtent Gedimino prospekte. Čia bus galima išvysti ir įspūdingus perdarytus automobilių modelius iš Lietuvos bei kaimyninių šalių“, - akcentavo „TR“ klubo prezidentas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją