„Mama ryte man paskambino ir pasakojo, kad 3 val. nakties sugedo autobusas viduryje Vokietijos greitkelio, kur nėra nei parduotuvės, nei degalinės. Taigi žmonės negali nei nusipirkti atsigerti ar pavalgyti, nei nueiti į tualetą“, - DELFI penktadienį apie pietus pasakojo vienos autobuso keleivės dukra Oksana.

Ji tvirtino po mamos skambučio puolusi skambinti į bendrovę „Sprint Ekspres“, kuri ir pardavinėjo bilietus į minėtą kelionę, kad bent atidarytų bagažo skyrių, kuris kelionės metu buvo užplombuotas.

„Ten jau yra kilusi panika, vairuotojas nieko pasakyti negali. Juk ten yra ir mažų vaikų. Visi sėdi ir laukia vidury laukų“, - piktinosi mergina.

Anot jos, sugedusį autobusą nesėkmingai bandoma pataisyti, jį saugo atvykusi Vokietijos policija. Oksanos žiniomis, autobuse yra apie 50 žmonių.

Merginos mama į autobusą įlipo Alytuje. Tiesa, pasak jos, jis jau tada nuo grafiko atsiliko kiek daugiau nei valanda.

„Sprint Ekspres“ tinklalapyje nurodytu telefonu atsiliepusi mergina tvirtino žinanti apie problemą.

„Kartais technika genda. Vairuotojas kartu su serviso darbuotojais bando viską sutvarkyti. Vadovai taip pat bando išspręsti šią problemą. Bent jau tokią informaciją man pateikė“, - tvirtino nenorėjusi prisistatyti mergina.

Ji sakė neturinti žinių, kada autobusas galėtų būti sutaisytas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)