„Air Lituanica“ komercijos direktoriaus Simono Bartkaus teigimu, Bilundo kryptimi bus užpildyta Lietuvos susisiekimo su visa Vakarų Danija spraga: „Bilundas yra centrinėje šalies dalyje, iš jo patogu pasiekti antrą pagal dydį Danijos miestą Orhusą, taip pat Odensę ir Olborgą – trečią ir ketvirtą pagal dydį Danijos miestus. Ketiname per vasarą nauju maršrutu pervežti 4000 keleivių ir sustiprinti abiejų šalių turizmo bei verslo ryšius.“

Nuo birželio 16 d. iki rugpjūčio 28 d. iš Vilniaus oro uosto skrydžiai į Bilundo oro uostą Danijoje bus vykdomi tris kartus per savaitę. Pirmadieniais ir ketvirtadieniais išskridimo laikas iš Vilniaus – 18 val. 15 min., o šeštadieniais – 9 val. 50 min. Skrydžio trukmė 1 val. 45 min.

„Air Lituanica“ iš Vilniaus oro uosto skrenda į Berlyną, Briuselį, Prahą, Miuncheną, Paryžių ir Taliną, skraidys į Švedijos miestus Geteborgą bei Malmę. Skrydžiai yra vykdomi dviem orlaiviais – 86 vietų „Embraer 175“ ir 50 vietų „CRJ 200“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)