Pristatydami visiškai naują “Fox” ir iš pagrindų atnaujintą “Polo” “Volkswagen” gamintojai faktiškai baigė visų gaminamų automobilių gamos atnaujinimą. Tai labai svarbus etapas ne tik bet kuriam gamintojui, bet ir apskritai automobilių rinkai.

Maksimalus automobilis už minimalią kainą – taip žiniasklaidos atstovai įvertino naują mažos klasės “Volkswagen Fox”. Šis bazinės versijos automobilis Vakarų Europoje kainuos tik 8950 eurų, o kai kuriose Rytų Europos rinkose – dar pigiau.

“Volkswagen Fox” gaminamas Brazilijoje, o Europos rinkose jis pasirodys dar šio mėnesio pabaigoje. Nors dviduris “Fox” – kompaktiškas, tačiau erdvus, krintantis į akį automobilis, kuriame patogiai gali važiuoti keturi žmonės. Jis gana manevringas, todėl naujiena bus nepamainoma kasdieniniam važinėjimui mieste, kur neiškils problemų jį parkuojant.

“Volkswagen Fox” galima rinktis su vienu iš dviejų į šiuos automobilius montuojamų benzininių variklių arba su dyzelinu varomu jėgos agregatu. Net ir bazinės versijos “Fox” yra stabdžių ABS, o pagal pirkėjo pageidavimą už papildomą kainą galima įsigyti automobilį ir su ESP sistema.

Prognozuojama, jog naujasis “Volkswagen Fox” sudarys rimtą konkurenciją beveik kartu debiutuojančiam Prancūzijos gamintojų “Renault/Dacia Logan” bei jau spėjusiems užimti dalį šių automobilių rinkos “Ford Ka” bei “Fiat Panda” modeliams.

Iš pagrindų atnaujintas mažasis “Polo” savo kėbulo linijomis tapo labiau panašus į naująjį “Passat”, nei į savo pirmtaką. Ženkliai pakitęs ne tik automobilio dizainas, bet ir žymiai išplėstos vairuotojo bei keleivių komforto galimybės, suteikiant ištisą jų spektrą pagal kiekvieno konkrečius pageidavimus.

“Volkswagen” gamintojai garsėja kaip teikiantys pirkėjui didžiausią variklių pasirinkimo galimybę. Tai dar kartą įrodo ir nuo konvejerio ką tik nuriedėjęs atnaujintas “Polo”, kurį bus galima rinktis su vienu iš gamintojų siūlomų net devynių variklių.

Naująjį “Polo”, kaip ir “Volkswagen Fox”, Europos šalių gyventojai galės rinktis jau balandžio pabaigoje, o Lietuvoje šie abu modeliai pasirodys gegužę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją