Kaip rašo dienraštis „Klaipėda”, klaipėdietė Valerija Silčenkova pasakojo, kad prieš kelias dienas jos sūnus skubiai turėjo išplaukti į jūrą. Kad pasiektų laivą, skristi jam reikėjo iš Palangos oro uosto.

Niekas iš pažįstamų negalėjo nuvežti, pasirodo ir autobusas iš Klaipėdos į oro uostą nevažiuoja – liko kviestis taksi.

"Kad galėčiau išlydėti sūnų, turėjau sumokėti 160 litų. Net į Kopenhagą pigiau kainuoja nuskristi. Mačiau, kad bilietai pardavinėjami po 90 litų. O čia kelionė iki Palangos oro uosto tiek kainavo. Nejaugi negalima skirti autobuso, kuris ten važiuotų?", – neslėpė apmaudo moteris.

Įmonės "Klaipėdos autobusų parkas" eksploatacijos direktorius Gintautas Mockevičius pasakojo, kad prieš 3–4 metus autobusas kursuodavo iš Klaipėdos į Palangos oro uostą. Vėliau jis buvo uždarytas, nes nepasiteisino - Žmonės į oro uostą paprastai važiuoja savo transportu ar taksi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)