Transporto eismas į Rokantiškių kapines iš Stepono Batoro gatvės lapkričio 1 ir 2-3 dienomis bus nukreiptas per Naujosios Vilnios rajoną, A. Kojelavičiaus, Šiaurės, Uosių, Kalno ir Rokantiškių gatvėmis.

Automobilius bus galima statyti aikštelėse ir kelkraščiuose, kur jie nekliudo eismui ir nėra automobilių statymą draudžiančių kelio ženklų.

Ąžuolyno gatve ties Saltoniškių kapinėmis lapkričio 1 d. bus uždraustas transporto eismas. Iš Laisvės prospekto galima bus privažiuoti iki automobilių stovėjimo vietų Viršuliškių gatvėje, o iš Ozo gatvės iki automobilių stovėjimo aikštelių Ąžuolyno gatvėje.

Eismo organizavimas į Kairėnų kapines keisis lapkričio 1–3 dienomis: automobilių eismas nuo Nemenčinės plento pusės iš Kairėnų gatvės bus nukreiptas apvažiavimu Šilėnų gatve, o nuo Plytinės gatvės link kapinių bus nustatytas vienpusis eismas.

Eismo organizavimas lapkričio 1–3 dienomis taip pat keisis ir Karveliškių kapinių prieigose. Vykstantys savo transportu į Karveliškių kapines per Pilaitės rajoną galės privažiuoti prie kapinių ne pagrindiniu, bet aplinkiniu keliu, esančiu už 1 kilometro nuo pagrindinio įvažiavimo, važiuojant link Sudervės. Vengiant automobilių grūsties į Karveliškių kapines, rekomenduojama automobilius palikti stovėjimo aikštelėje Žvėryne ir kelionę iki kapinių tęsti viešuoju transportu (63 maršruto autobusu „Žvėrynas–Pilaitės pr.–Karveliškės“).

Tuo tarpu į Karveliškių kapines rekomenduojama įvažiuoti iš Vilniaus rajono savivaldybės teritorijos Sudervės seniūnijos pusės.

Be to, kapinių prieigose šalia autobusų stotelių, apsisukimo žiedų, kapinių įėjimo vartų lapkričio 1–3 dienomis bus draudžiamas automobilių stovėjimas.

Taip pat artėjant Vėlinėms link Rokantiškių, Karveliškių bei Kairėnų kapinių važiuos daugiau viešojo maršrutinio transporto.

Vilniaus miesto savivaldybė taip pat primena, kad iki lapkričio 3 d. bus didinamas ir autobusų skaičius į Rokantiškių, Karveliškių bei Kairėnų kapines.

Taip pat lapkričio 1-3 dienomis didinamas 2, 7, 16 ir 19 maršrutų troleibusų skaičius.

Vilniaus miesto savivaldybė atkreipia dėmesį, kad Visų Šventųjų dieną kitų maršrutų autobusai ir troleibusai važiuos pagal sekmadienio tvarkaraštį. Tuo tarpu lapkričio 2 d. (šeštadienį) kitų maršrutų autobusai ir troleibusai važiuos pagal šeštadienio tvarkaraštį, o lapkričio 3 d. (sekmadienį) kitų maršrutų autobusai ir troleibusai važiuos pagal sekmadienio tvarkaraštį.
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją