„Džiaugiamės, kad „Air Lituanica“ pasirinko Miuncheną viena iš pirmųjų savo krypčių. Esame įsitikinę, jog šis tiesioginis reguliarus susisiekimas su Miunchenu bus sėkmingo mūsų šalies bendradarbiavimo su Lietuva garantas“, – naujos krypties atėjimą komentuoja Michaelis Kerklohas, Miuncheno oro uosto valdybos pirmininkas.

Miuncheno oro uostas yra vartai į Bavarijos regioną ir Alpes. Miunchenas yra svarbus verslo, parodų, konferencijų centras ne tik Vokietijoje, bet ir visoje Europoje. Taip pat šis miestas labai svarbus ieškantiems patogių atostogų slidinėti.

Į Miuncheną bus skraidinama tris kartus per savaitę: antradieniais, ketvirtadieniais ir šeštadieniais. Lėktuvas iš Vilniaus kils ryte 9 val. 50 min., o iš Miuncheno į Vilnių – 12val.10 min. Kelionės trukmė į vieną pusę 2 val.

Skrydžiai bus vykdomi antruoju „Air Lituanica“ orlaiviu „Embraer 175“, kuriame yra 86 vietos. Bilieto kaina iš Vilniaus į Miuncheną – nuo 149 Lt.

Šiuo metu taip pat yra vykdomi „Air Lituanica“ skrydžiai į Briuselį, Amsterdamą, Prahą ir Berlyną. Iki 2015 m. šios oro linijų bendrovės skrydžių žemėlapį sudarys 13-16 maršrutų. Per metus planuojama pervežti po 500-600 tūkst. keleivių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)