„Prieš šventes ir tarpušvenčiu smarkiai pagausėja tautiečių, norinčių iš Anglijos ar Airijos grįžti į Lietuvą, taip pat ir išvykstančių į šias šalis aplankyti ten įsikūrusių artimųjų, tad vykdysime skrydžius, kurie padės greičiau pasiekti vieniems kitus. – sako „Air Lituanica” komercijos direktorius Simonas Bartkus. - Dažniausiai žmonės savo kalėdines keliones yra linkę planuoti  iš anksto, tad bilietų prekybą į Londoną ir Dubliną pradedama jau nuo šiandien.“

Įmonė skelbia, kad bilietų kainos – nuo 299 Lt į vieną pusę.

Iš viso suplanuoti 48 skrydžiai: 14 reisų iš Tarptautinio Vilniaus oro uosto ir 10 – iš Palangos. Anglijoje pasirinktas Londono Gatviko oro uostas, o Airijoje – Dublino oro uostas.

Keleiviai bus skraidinami „Small Planet Airlines” orlaiviais: 148 vietų „Boeing B737” ir 180 vietų „Airbus A320“. Iš viso keleiviams bus pasiūlyta 6700 vietų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)