„Pirmą kartą Vilniuje įsigyti viešojo transporto bilietus bus galima ne tik spaudos kioskuose ar perkant iš vairuotojų, bet ir kitose prekybos vietose. Tai leis daugiau nei 500 tūkst. kasdien viešuoju transportu keliaujančių vilniečių ir miesto svečių įsigyti ir pasipildyti Vilniečio korteles patogiau ir greičiau“, - sakė SĮ „Susisiekimo paslaugos“ direktorius Gintas Bliuvas.

Informacijos centrai, kuriuose galima įsigyti bei pasipildyti Vilniečio kortelę, yra parduotuvėse „Maxima“, esančiose Tuskulėnų g. 66, Liepkalnio g. 112, Sausio 13-osios g. 2, Žalgirio g. 105, Mindaugo g. 11, Ukmergės g. 282, Šaltkalvių g. 2, Viršuliškių g. 30, Pilaitės pr. 31, Gabijos g. 30, Taikos g. 162a, Ukmergės g. 369, Savanorių pr. 247, Ozo g. 25 bei Tiškevičiaus g. 22, Trakų Vokėje.

Vilniuje šiuo metu jau išplatinta daugiau nei 219 tūkst. Vilniečio kortelių. Plečiant Vilniečio kortelės prekybos tinklą, praėjusių metų rudenį buvo rengtas viešasis konkursas, kuriame be Maxima LT, UAB dalyvavo ir AB Lietuvos paštas. Su abiem kompanijom pasirašytos bendradarbiavimo sutartys.

Vilniaus miesto savivaldybė primena, kad, kilus klausimams dėl naudojimosi Vilniečio kortele, vilniečiai gali kreiptis į SĮ “Susisiekimo paslaugos” klientų aptarnavimo centrą, Gedimino pr. 9A, el. paštas info@vilniusticket.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)