Apie 13 val. snyguriavo pietryčių Lietuvoje bei Klaipėdos, Telšių ir Tauragės apskrityse. Jurbarko ir Tauragės rajonuose vietomis buvo susiformavęs plikledis.

Rytinėje ir vakarinėje šalies dalyse magistralinių ir krašto kelių dangos drėgnos, Kretingos rajone – padengtos plono sniego sluoksniu. Šiaurės, vidurio ir pietų Lietuvoje kelių dangos daugiausia sausos.

Rajoninių kelių dangos padengtos prispausto sniego sluoksniu, vietomis provėžotos, slidžios.

Kretingos, Jurbarko ir Tauragės rajonuose barstomi slidūs magistralinių ir krašto kelių ruožai.

Sudėtingiausios eismo sąlygos iš ryto buvo Utenos apskrityje, čia ant valstybinės reikšmės kelių dangų vietomis susiformavo plikledis. Vairuotojų važiuojančių rytų Lietuvos keliais, buvo prašoma būti atidžius ir neskubėti, nes sniegą vietomis keičia lijundra, todėl eismo sąlygos išlieka sudėtingos.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis dieną žymesnių kritulių nenumatoma. Vietomis formuosis plikledis. Aukščiausia temperatūra nuo 4 laipsnių šalčio iki 1 laipsnio šilumos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)