Per dvejus „Aerosvit Airlines” veiklos metus Kijevo kryptis tapo itin populiari. Dėl kompanijos bankroto procedūrų skrydžiai buvo nutraukti, tačiau šio maršruto potencialas nesumažėjo. Tad nuo kovo pabaigos skrydžius į du skirtingus oro uostus – Zhulyany, esantį neloji Kijevo centro, ir Borispyl, pagrindinį Kijevo oro uostą – pradeda net dvi oro linijų bendrovės.

„UTair-Ukraine Airlines” skrydžius iš Kijevo Zhulyany oro uosto vykdys 3 kartus per savaitę: pirmadieniais, trečiadieniais ir penktadieniais.

Lėktuvas iš Zhulyany į Vilnių atvyks 12 val. 10 min., o iš Vilniaus kils 13 val. 10 min. Skrydžiai bus vykdomi ATR-72 orlaiviu.

Nuo kovo 31 d. „Ukraine International Airlines” pradės kasdienius skrydžius iš kito Kijevo oro uosto - Borispyl, iš kurio skrydžius vykdė „Aerosvit Airlines”.

Pirmadieniais, ketvirtadieniais ir penktadieniais iš Kijevo Borispyl oro uosto lėktuvas Vilniuje leisis 11 val., o išvyks – 11 val. 50 min., antradieniais, trečiadieniais, šeštadieniais ir sekmadieniais leisis 16 val., išvyks 16 val. 50 min. „Ukraine International Airlines” skraidys AN-148 orlaiviu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)