Įmonės pranešime teigiama, kad klientams bus siūlomos papildomos 45 naujos kryptys: devynios bus vykdomos visus metus, 29 – skirtos vasarai, septynios – žiemos laikotarpiui.

„Keleiviams iš Lietuvos aktualiausi nauji maršrutai iš Kopenhagos, kadangi būtent į šį miestą iš Vilniaus ir Palangos skraidiname net 32 kartus per savaitę“, - teigė SAS atstovybės Lietuvoje vadovė Rūta Jucienė.
Nuo kitų metų SAS bendrovė iš Kopenhagos tiesiogiai visus metus skraidys į San Franciską, Budapeštą, Prahą ir Niukaslą. Vasaros metu bus vykdomi skrydžiai į Biaritsą, Kagliarį, Palermą, Alaniją, Salonikus ir Pulą.

Šiuo metu SAS iš Vilniaus vykdo 19 skrydžių per savaitę: po tris skrydžius darbo dienomis, o savaitgaliais – po du skrydžius. Iš Palangos į Kopenhagą keleiviai skraidinami du kartus pirmadieniais-šeštadieniais. Sekmadienį – vieną kartą per dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)