Į Kopenhagą iš Palangos skrendantis SAS aviakompanijos lėktuvas pakilo 14 val. 59 min. Salonas buvo beveik pilnas keleivių. Bet netrukus lėktuvo pilotas paprašė leidimo nusileisti.

Paaiškėjo, kad problemų sukėlė 35 metų klaipėdietis, kurio gimtadienis – kaip tik spalio 16 dieną. Jis buvo išgėręs, agresyviai nusiteikęs, kabinėjosi prie keleivių ir stiuardų.

Triukšmingasis keleivis buvo išlaipintas ir perduotas Palangos policijos pareigūnams. Vėluodamas beveik pusę valandos orlaivis vėl išskraidino kitus žmones, kurie sėkmingai pasiekė Kopenhagą.

Nugabenus į policiją gimtadienį švenčiančiam klaipėdiečiui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – į matuoklį jis įpūtė 1,68 promilės alkoholio. Vyrui surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas dėl smulkaus chuliganizmo. Jam teks apsilankyti teisme.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)