„Jau įprasta, kad paskutinę rugsėjo ir pirmosiomis spalio dienomis prie kioskų, kuriuose parduodami viešojo transporto bilietai susidaro eilės. Vis dėlto, korteles pildo tūkstančiai keleivių vienu metu, tad, siekdami, kad bilietų platinimo vietose nesusidarytų eilės, rekomenduojame bilietus papildyti jau dabar“, - sako savivaldybės įmonės „Susisiekimo paslaugos“ direktorius Gintas Bliuvas.

Savivaldybė nuolatiniams sostinės viešojo transporto keleiviams Vilniečio korteles papildyti 30 dienų ar kitais bilietais rekomenduoja jau dabar. Papildžius kortelę nauju bilietu, senasis galios iki jame numatyto laiko, o naująjį galima bus aktyvinti keleiviui patogiu metu, pasibaigus senojo galiojimui.

Pavyzdžiui, jeigu senasis 30 dienų bilietas galioja iki spalio 3 dienos, naująjį 30 dienų bilietą, esantį kortelėje, aktyvinti reikės kitos kelionės metu – spalio 4 ar vėlesnę dieną.

Anksčiau savivaldybė yra žadėjusi, kad padaugės Vilniečio kortelės pildymo vietų – paskelbtas konkursas šioms paslaugoms teikti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)