„Kai kur buvo trūkumas, bet mes vakar organizavome papildomus išvežimus. Turime tam tikrą tiekimo trūkumą iš „Susisiekimo paslaugų“ pusės, o kiek gauname kortelių, tiek išplatiname. Tiek vakar, tiek šiandien organizuojami papildomi išvežimai bet akivaizdu, kad tų kortelių, kurias gauname iš „Susisiekimo paslaugų“, nepakanka. Be to, yra padidėjęs klientų kiekis, natūralu, kad tam tikras trūkumas yra susidaręs ir mes jį jaučiame“, - sako „Lietuvos spaudos“ elektroninių produktų grupės vadovas Nerijus Orvidas.

Vilniečio korteles platintojams „Lietuvos spaudai“ tiekia savivaldybės įmonė „Susisiekimo paslaugos“.

„Čia kaip ir su „Coca-Cola“, jei mes užsakome 100 buteliukų, o mums pateiktų 20, mes tiek ir išvežtume, jeigu būtų pateikiama 100, mes išvežtume visus“, - paaiškina N. Orvidas.

„Lietuvos spaudos“ antradienio duomenimis, kioskams dar reikėtų apie 30 tūkst. Vilniečių kortelių.

„Šiandien 10 val. į kioskus, kurie pritrūko kortelių išvežioti 2 tūkstančiai kortelių, po pietų kioskus pasieks dar 4 tūkstančiai kortelių. Be to, mūsų duomenimis kituose „Lietuvos spaudos“ kioskuose šiuo metu yra apie 9 tūkstančių kortelių atsarga“, - teigia „Susisiekimo paslaugos“ direktorius Gintas Bliuvas.

Vilniečiai, kuriems nepavyko įsigyti elektroninių kortelių, yra priversti pirkti vienkartinius popierinius bilietus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (206)