Šiuo metu atsiskaitymų savitarna įrengta 4-iose degalinėse Vilniuje, o iki metų pabaigos „Lukoil“ savitarnos kasos veiks visose 114-oje „Lukoil“ tinklo degalinių šalyje.

„Naujos savitarnos kasos leis padidinti aptarnavimo taškų skaičių mūsų degalinėse ir tokiu būdu taupyti klientų laiką – atvykusieji užsipilti degalų už juos galės atsiskaityti greičiau nei per minutę“ – sako „Lukoil Baltija" generalinio direktoriaus pavaduotojas Romas Turlinskas.

R. Turlinsko teigimu, savitarnos kasos, optimizuojant darbo išteklius, leis mažinti degalinių valdymo kaštus, o tai pajus ir klientai. Kartu su savitarnos kasomis atkeliaus ir dar viena naujovė – nuo šiol visos „Lukoil“ degalinės dirbs visą parą, taip pat – ir valstybinių švenčių dienomis. Be to, tose degalinėse, kuriose naktį veiks tik savitarnos kasos, klientai už degalus mokės iki 3 ct/l mažesnę kainą nei dienos metu.

„Lukoil Baltija" valdo 114 degalinių tinklą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)