Kauno miestas ir rajonas 2010-aisiais įsipareigojo trejus metus skirti milijonus litų čia skraidančių bendrovių reklamai ir oro uosto plėtrai. Tačiau tam trukdo skylėtas biudžetas, tad žadėti milijonai vėluoja.

Kauno miesto ir rajono merai tikina, kad, nors ir vėluodami, tesės duotus pažadus, tačiau neslepia, jog „Ryanair” sudavė skaudų ir netikėtą kirtį atšaukdama arba perkeldama į Vilnių dalį skrydžių.

„Jei būtume žinoję, kad „Ryanair” taip elgsis, nebūtume derinę tokios sutarties. Ateityje teks keisti susitarimus ir partnerystę su oro uostu”, – sakė Kauno rajono meras Valerijus Makūnas.

Prieš daugiau nei dvejus metus Kauno miestas įsipareigojo per trejus metus TKOU sumokėti 4,7 mln. litų, Kauno rajonas – 2,4 mln. litų. Miesto savivaldybė 2010-aisiais atseikėjo 1,5 mln. litų, artimiausiu metu ketina sumokėti dar 2 milijonus.

Rajono savivaldybė 2010-aisiais TKOU skyrė 0,5 mln. litų, pernai buvo įsipareigojusi sumokėti milijoną litų, tačiau atseikėjo 650 tūkst. litų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)