Kaip praneša Vilniaus savivaldybė, vasarą ir poilsio dienomis 14 troleibusų maršruto „Saulėtekis – Žygimantų g. – J.Basanavičiaus g. – Gerosios Vilties st.“ ir 30 autobusų maršruto „Pilaitė – Konstitucijos pr. – Kalvarijų g. – Saulėtekis“ trasos trumpinamos iki Antakalnio žiedo, o 73 „Justiniškės–Centras–Vilkpėdė“ maršruto autobusai važiuojantys iš Justiniškių link Centro sustos ir Geležinio Vilko stotelėje.

Vasarą dėl sumažėjusių keleivių srautų į gatves išriedės mažesnis transporto priemonių skaičius nei rudens-žiemos sezonu. Troleibusų skaičius darbo dienomis bus 177, autobusų – 224, o poilsio dienomis troleibusų – 120, autobusų – 140.

Nauji tvarkaraščiai jau paskelbti ir internetinėje svetainėje www.vilniustransport.lt bei mobiliuosiuose telefonuose (wap.vilniustransport.lt). Viešojo transporto stotelėse informacija bus keičiama nuo gegužės 28 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)