Per interviu Švedijos verslo laikraščiui „Dagens industry“ M. O`Leary tvirtino, jog po penkerių metų „Ryanair“ kasmet perveš 150 mln. keleivių ir taps viena didžiausių oro linijų bendrovių Europoje kartu su „Lufthansa“, „Air France“ ir „British Airways“, rašo DELFI.lv.

SAS perspektyvas jis vertino labai prastai: „Ši bendrovė akivaizdžiai išgyvena krizę. Jai reikia rimtos reorganizacijos, kad ši tendencija pasikeistų“.

Paklaustas apie didelio atgarsio sulaukusius ketinimus „Ryanair“ lėktuvuose įvesti mokestį už tualetus, M. O`Leary atsakė, kad tokie planai dar nepalaidoti.

„Ryanair“ imti mokestį už naudojimąsi lėktuvo tualetu planuoja jau nuo 2009 metų.

Už tualetą reikėtų mokėti 1 eurą (3,4 lito) arba 1 svarą (4,3 lito). Skrydžių bendrovė jau pradėjo dirbti su „Boeing“, kuriant naujos konstrukcijos tualetus, į kuriuos būtų galima patekti įmetus monetą.

Be to, „Ryanair“ tualetų skaičių lėktuvuose nuo trijų ketina sumažinti iki vieno. Tai leis bendrovei lėktuvuose įrengti šešias papildomas vietas keleiviams.

Mintis įrengti lėktuvuose mokamus tualetus pirmą kartą buvo iškelta 2009 metų vasarį. Tuomet ši idėja sukėlė didelį Airijos ir Didžiosios Britanijos vartotojų teisių organizacijų pasipiktinimą, kuris vėliau privertė M. O`Leary tokį siūlymą pavadinti pokštu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (92)