"Chr. Jensen shipping Klaipėda" turi savo konteinerinę liniją, užsiima sausų maisto produktų, pramoninių krovinių pervežimu bei sandėliavimu. Turimos sandėlių patalpos užima apie 100 kvadratinių metrų plotą.

"Chr. Jensen shipping Klaipėda" įsikūrė Klaipėdos įmonės "Valikeda" administraciniame pastate.

"Valikedos" administraciniam pastate, kurio plotas 1,1 tūkst. kvadratinių metrų, jau yra įsikūrusios 17 įmonių, vežančių ir sandėliuojančių krovinius, tokių kaip "DFDS Transport", "Kraitenė", "Norvelita", "Vičiūnai" ir kitos.

"Valikeda" užsiima sausų ir šaldytų maisto produktų, pramoninių krovinių ekspedijavimu, sandėliavimu bei teikia kitas logistikos paslaugas.

"Valikedos" direktorius Donatas Talačka Eltai sakė, jog, preliminariais duomenimis, 2004 metų bendrovės apyvarta sudarė apie 2 mln.litų - buvo 38,8 proc. didesnė nei 2003 metais, kai pajamos siekė 1,44 mln. litų.

Ateityje "Valikeda" planuoja plėsti veiklą investuodama į sandėlius ir teritorijos išplėtimą.

"Valikedos" sandėlių plotas šiuo metu užima 2,9 tūkst. kvadratinių metrų. Iš jų 1,6 tūkst. kvadratinių metrų skirta pramoninėms prekėms ir sausiems produktams, 1,3 tūkst. kvadratinių metrų sudaro 5 šaldymo kamerų plotas.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją